Kontakt oss

Her kan du sende oss en melding hvis du har spørsmål. Vi vil svare deg så raskt som mulig. Hvis det noe som haster veldig anbefaler vi å sende en melding på chat. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Send oss en melding

5 + 14 =

Info

Majorstuen, Oslo.

Ofte stilte spørsmål

Under ser du noen ofte stilte spørsmål, og hva svarene våre er på disse.

Hva koster det?

For å få en helt nøyaktig pris på ditt nettbutikkprosjekt, trenger vi å vite mer om hva dine behov og krav går ut på. Nettbutikken din kan bli akkurat så rimelig du bare vil om du ikke stiller store krav til funksjoner eller har behov for ekstra hjelp fra oss. Ta kontakt og fortell oss hva du trenger, så hjelper vi deg videre.

Hvilke frakt og betalingsløsninger støtter dere?

Vi støtter alle de beste frakt og betalingsløsningene i markedet. For å nevne noen så kan vi tilby Klarna, Stripe, PayPal, Vipps, Posten, Bring og PostNord. Trenger du en annen løsning? kontakt oss for mer info.

Hva skiller dere fra konkurrentene?

Det er en rekke ting som skiller oss fra konkurrentene. For det første har vi ikke masse folk på lønningslistene og kan derfor strekke oss lengre på å tilby deg en bedre pris. Videre har vi ingen begrensninger på hvor mange produkter og ordre du kan ha hver måned. Alle våre design og maler er optimalisert for mobil, nettbrett og PC slik kundene dine kan handle like lett fra en mobil som en PC.

Har dere skjulte utgifter eller transaksjonsutgifter?

Absolutt ikke. Det eneste du betaler er en fast pris på oppsett. Men ved bruk av betalingsløsninger som Klarna, Stripe, PayPal og lignende vil de ta noen få prosent.

Kan jeg utvide nettbutikken min?

Ja. Vi har en rekke funksjoner og apper du kan bestille til nettbutikken din. Dette er nyttige funksjoner som kan gi deg enda flere salg og besøkende. Vi har ekstratillegg som livechat mellom deg og kunder i nettbutikken din, ekstra språkpakker og valutaer for internasjonale kunder pluss mye mer! Kontakt oss for en full oversikt.

 

Er alt jeg trenger inkludert?

Ja! Uansett hva du evt. har allerede. Så vil vi fikse resten for deg.